LIFE STYLE

Ο Ντι Κάπριο θέλει να περπατήσει στα βήματα του… Πούτιν

ο-ντι-κάπριο-θέλει-να-περπατήσει-στα-βή-146445

Το ρόλο των… ονείρων του αποκάλυψε στη Γερμανική εφημερίδα Die Welt ο έξι φορές προτεινόμενος για Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

«Ο ρόλος του Πούτιν θα ήταν πολύ, πολύ ενδιαφέροντας για εμένα. Θα ήθελα να τον ενσαρκώσω» δήλωσε ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα και για παλαιότερη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο γνώρισε τον κ. Πούτιν κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φόρουμ για τη Διάσωση της Τίγρης στην Αγία Πετρούπολη το 2010. «Η οργάνωσή μου σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά στην προστασία της τίγρης της Σιβηρίας… Ο Πούτιν μου μίλησε μόνο για αυτά τα υπέροχα ζώα, όχι για πολιτικά ζητήματα».

Σε περίπτωση που η ταινία για τη ζωή του Πούτιν… καθυστερήσει, ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι εξίσου πρόθυμος να ενσαρκώσει τον Λένιν ή τον Ρασπούτιν!

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες που να βασίζονται στη ρωσική ιστορία, καθώς περιέχει πολλές ιστορίες ισάξιες με αυτές του Σαίξπιρ. Είναι γοητευτικές για έναν ηθοποιό» είπε ο χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ρωσία από την πλευρά της μιας του γιαγιάς.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου