ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου

χριστουγεννιάτικο-bazaar-στο-2ο-γυμνάσιο-βό-190108

Τα έσοδα θα καλύψουν το κόστος κτιριακών παρεμβάσεων

Χριστουγεννιάτικο bazaar λειτουργεί από χθες στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και τη συμμετοχή των μαθητών, κατασκευάστηκαν κάρτες, διακοσμητικά, κεράκια, σαπούνια και εκτίθενται προς πώληση σε αίθουσα που παραχωρήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου. Μέχρι και γλυκά δημιούργησαν γονείς και μαθητές και διαθέτουν προς πώληση.

Το bazaar γίνεται μέσα στο χώρο του σχολείου και θα λειτουργήσει μέχρι και σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Σταύρο Τουρσούγκα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της πόλης, ενώ μέρος των εσόδων θα πάει στα ταμεία του Συλλόγου προκειμένου στη συνέχεια να διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Σε προτεραιότητα είναι ο εξοπλισμός του εργαστηρίου φυσικής αλλά και η ανακατασκευή της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου που χρησιμοποιείται από κοινού με το συστεγαζόμενο 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου