ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

εκθεση-του-σεαν-μαγνησίας-250923

Εκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Μνήμες από τη θητεία των μελών μας στις Ενοπλες Δυνάμεις» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο οργανώνει έκθεση φωτογραφίας που σκοπό έχει να συλλέξει έξι φωτογραφίες από κάθε μέλος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, από τη θητεία τους στο Στρατό – Αεροπορία – Ναυτικό.

Καλούνται τα μέλη του ΣΕΑΝ να ανταποκριθούν στο κάλεσμα έως αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, και να συμμετέχουν στην έκθεση που σκοπό έχει να αναδείξει, να παρουσιάσει, να αναμοχλεύσει στιγμές από τη θητεία.

Η συλλογή των φωτογραφιών θα γίνεται στο γραφείο του ΣΕΑΝ (Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου – Δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, στο πάρκο πίσω από το Εκθεσιακό Ελικόπτερο), στη Νέα Ιωνία, Δευτέρα και Πέμπτη 6-8 μ.μ. ή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980203223 (υπόψη του προέδρου κ. Κων/νου Καραδήμα), όπου ειδική επιτροπή θα ασχοληθεί με την παραπάνω έκθεση.

Οι φωτογραφίες των μελών θα παραλαμβάνονται και θα προβάλλονται σε ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΛΑΦ Βόλου μέσα Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια μία εβδομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου