ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αστείο και παράξενο το τρέιλερ του «Αστακού»

αστείο-και-παράξενο-το-τρέιλερ-του-ασ-303222

Έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές στις Κάννες -καθώς και βραβείο της Επιτροπής- O Αστακός ετοιμάζεται για το ταξίδι του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου πρόκειται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου σε λίγες ημέρες και θα ακολουθήσει η έξοδός της στις βρετανικές και τις ελληνικές αίθουσες.

Σε ένα απροσδιόριστο σύμπαν, οι άνθρωποι υπάρχουν μόνο σε ζευγάρια. Σε ένα ξενοδοχείο φτάνουν οι μοναχικοί που καλούνται μέσα σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα να βρουν νέο ταίρι. Εάν δεν τα καταφέρουν, τότε πρέπει να μεταμορφωθούν σε ένα ζώο της επιλογής τους. Ο άνδρας της ιστορίας αποφασίζει να το σκάσει και συναντά μια ομάδα ανθρώπων που επαναστατούν στην ύπαρξη των ζευγαριών. Κανόνες, όμως, υπάρχουν και εκεί και μάλιστα αυστηροί…

Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και είναι παράξενα αστείο.

Η ταινία σχολιάζει τις ανθρώπινες και τις ερωτικές σχέσεις, καθώς και τη μοναξιά.

Με αφορμή, μάλιστα, την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, κυκλοφόρησε μία σειρά από κάρτες που κάνει χρήση αυτής της ειρωνικής ματιάς της ταινίας και περιλαμβάνει φράσεις όπως «Το να είσαι ζευγάρι σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να βγάλεις selfie».

Στις ελληνικές αίθουσες η ταινία θα προβάλλεται από τις 22 Οκτωβρίου σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου