ΕΞΟΔΟΣ

Νέα θεατρική ομάδα

νέα-θεατρική-ομάδα-315154

«Επιμένουμε Ντελικάτοι Εραστές» δηλώνουν τα μέλη της νεοσύστατης προσπάθειας και ανεβάζουν τον «Μπακαλόγατο»

Μία νέα θεατρική ομάδα, η «Επιμένουμε Ντελικάτοι Εραστές», τα μέλη της οποίας προέρχονται από την αντίστοιχη σχολική ομάδα «Το Σχολείο των Ντελικάτων Εραστών», ανοίγει αυλαία στο φυσικό της χώρο, που δεν είναι άλλος από την αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Πολυκλαδικού.

Η ομάδα παρουσιάζει το γνωστό και πολυαγαπημένο έργο « Μπακαλόγατος» -τη θεατρική δηλαδή μεταφορά του κινηματογραφικού έργου «της κακομοίρας»- που αυτή τη φορά πλαισιώνεται και από έναν ανώτερο σκοπό: την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς οικογένειες των μαθητών των σχολείων του παλιού Πολυκλαδικού, μέσω τροφίμων μακράς διαρκείας που οι θεατές καλούνται να προσκομίσουν αντί εισιτηρίου.

Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. (στο χώρο εκδηλώσεων του παλιού Πολυκλαδικού). Τα μέλη της ομάδας, όλοι πλέον σπουδαστές και εργαζόμενοι, καλούν το φιλοθεάμον κοινό να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό, δίνοντας ηχηρό μήνυμα πως με την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό μπορούμε πραγματικά να συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε εποχές βαθειάς κρίσης.

Τα μέλη της ομάδας είναι: Μιχάλης Χαλάτσης, Αργύρης Κοτινόπουλος, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Μαρία Λεϊμονή, Βέρα Μπουρτζέλου, Δημήτρης Σουσουρής, Αγησίλαος Καπατσέλος, Γρηγόρης Τσαμπάσης, Βαγγέλης Διανέλος, Παντελής Γιαννιός, Γιάννης Κοτινόπουλος, Θωμάς Τσιριγωτάκης, Μαρίζα Γκούλιου, Μυρτώ Αντωνάκη, Νίκος Φοιλίππου, Μαργαρίτα Παπαϊωάννου και επίτιμο μέλος της ομάδας ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Παναγιώτης Μανδράκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου