Κρατούν την παράδοση

Τελευταία ενημέρωση: 2015-09-17, 12:07:46
Το χορευτικό του Συλλόγου
Κρατούν την παράδοση

Νέα δημιουργική χρονιά στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Βόλου

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου της ομώνυμης Συνοικίας του Βόλου, συνεχίζει να επιμένει στο δημιουργικό, παραγωγικό και ωφέλιμο έργο του, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη εποχή που αποδεικνύεται πολύπλευρα και πολύ χρήσιμο.

Ετσι και φέτος θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων με υπεύθυνους χοροδιδασκάλους τους κ.κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και Μαρία Γκογκινούδη.

Σκοπός είναι, εκτός από την εκμάθηση ελληνικών και λαϊκών χορών, η μύηση των χορευτών στην ελληνική παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Βόλου, που βρίσκεται στην πλατεία Χρυσοχοΐδη, στεγάζονται όλες οι χορευτικές ομάδες, που με ένα χαμηλό κόστος διδάκτρων, ταξιδεύουν τους χορευτές στα μονοπάτια της ελληνικής χορευτικής παράδοσης.

Ολα τα τμήματα του συλλόγου, έχουν πάρει μέρος σε πολυάριθμα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, κάθε απόγευμα 6 με 8 μ.μ. στο γραφείου του Συλλόγου, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Ο αγιασμός και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Πληροφορίες: 24210-71458, 6937012808, 6977663200.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=