ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία στην Ανω Κερασιά

συναυλία-στην-ανω-κερασιά-364578

Mε την καλλιτεχνική ομάδα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη

Μια όμορφη παράδοση δεκαπέντε χρόνων συνεχίζεται στο μαγικό χώρο της Ανω Κερασιάς στη θέση «Τσαΐρη», από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου.

H συναυλία κάτω απ’ την Αυγουστιάτικη πανσέληνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρούσα κάθε χρόνο η καλλιτεχνική ομάδα Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη που θα παρουσιάσει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια διαφόρων εποχών, ειδών και δημιουργών. Μαζί τους ο Δημήτρης Μπεφάνης, ο Θανάσης Ματζίλης, ο Ρισέλ Μέττα. Συμμετέχουν ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος και η Μαριάννα Λούμα.

Η πολύχρονη παρουσία της Καλλιτεχνικής Ομάδας με εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με βάση πάντα το Βόλο και τη Μαγνησία, έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό ξεχωριστό ύφος που συγκινεί τους ακροατές – θεατές. Στο φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Ανω Κερασιά θα ακουστούν παλιότερα και νεότερα τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, μπαλάντες, ρεμπέτικα, κ.α. Ακόμη, θα παιχτούν και δικά τους τραγούδια από παλιότερες δισκογραφικές δουλειές και νεότερα που πρόκειται να δισκογραφηθούν.

Θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, για τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του, Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη για τα ενενήντα χρόνια από τη γέννησή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου