Διαμαντής Παλαιολόγος

διαμαντής-παλαιολόγος-384189

Την Κυριακή 16 Αυγούστου αναμένεται η έναρξη του επιτόπιου φωτογραφικού διαγωνισμού «Γίνε μέρος του Φεστιβάλ» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του τρίτου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» στη Σκόπελο με έπαθλο τη δωρεάν μετακίνηση και διαμονή δύο ατόμων στο Elios Holiday hotel.

Συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ, επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι της Σκοπέλου που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, καλούνται να απαθανατίσουν με το κινητό, το τάμπλετ ή τη φωτογραφική τους μηχανή τη μαγεία του φεστιβάλ, καταγράφοντας σκηνές από την προετοιμασία, τα παρασκήνια, το πρόγραμμα, το κοινό, τους εθελοντές, τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες κ.λ.π.

Οι φωτογραφίες που θα πρέπει να φέρουν τα εξής 3 hashtag: #dancefestivalGR #skopelos #spyrouhotels, θα αναρτηθούν στο facebook, το twitter ή instagram από τις 16 έως τις 27 Αυγούστου. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα καταμετρηθούν οι κοινοποιήσεις στα social media αλλά και η γενικότερη απήχησή (like, share, retweet) κάθε φωτογραφίας, ενώ η φωτογραφία με τη μεγαλύτερη απήχηση θα χαρίσει στο νικητή δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή στο Elios Holiday Hotel για δύο άτομα κατά τη διάρκεια της επόμενης διοργάνωσης του Φεστιβάλ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία τoυ ομίλου Spyrou hotels and companies.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Αυγούστου στη Σκόπελο, διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Σκοπέλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις : www.dancefestival.gr, www.plegma.org.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου