ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ταξίδι στον κόσμο»

ταξίδι-στον-κόσμο-396555

Βραδιά Τραγουδιού στο Χόρτο

Η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, Μάριο Μούρμουρα στην κιθάρα, Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, Γιώργο Ταμιωλάκη στο τσέλο και Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν ετοιμάζουν ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο, γεμάτο από χρώματα και αρώματα.

Η Τέτη Κασιώνη, έχοντας στο ενεργητικό της μία πορεία με πολλές συνεργασίες, τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τους τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς και δημιουργούν ένα ταξίδι που ενώνει τη Δύση με την Ανατολή και τη Μεσόγειο με τις μακρινές θάλασσες. Τραγούδια στα γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και ρουμάνικα συναντούν δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών καθώς και τραγούδια της ίδιας της ερμηνεύτριας και πολλών άλλων νέων τραγουδοποιών. Θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Το ταξίδι στο χώρο, αλλά και στο χρόνο στο οποίο παρασέρνουν τους ακροατές είναι μοναδικό, γεμάτο από πάθος αλλά και ρομαντισμό, ευαίσθητες ερμηνείες και άρωμα καλοκαιριού.

Είναι μία από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται από το ίδρυμα «Χατζηνίκου – Αγγελίνη» στο Χόρτο.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

21:00

Υπαίθριο Θέατρο

Χόρτο Νοτίου Πηλίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου