ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτική εκδήλωση στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

χορευτική-εκδήλωση-στην-πλατεία-χρυσ-461351

Ανοικτή εκδήλωση με χορό και μουσική για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα δώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Χρυσοχοΐδη.

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους, πραγματοποιείται με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς και προκειμένου να γιορταστεί η ημερολογιακή είσοδος του καλοκαιριού καθώς η 21η Ιουνίου είναι μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ημέρα που τιμάται η μουσική και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Θα εμφανιστούν και τα οκτώ χορευτικά τμήματα μικρών και μεγάλων – συνολικά 170 χορευτές – για να αποδώσουν με αυθεντικές παραδοσιακές στολές χορούς από όλη την Ελλάδα.

Η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα γίνει με την προσφορά ενός τροφίμου μακράς διαρκείας ή και περισσοτέρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου