Χορευτική εκδήλωση στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

Τελευταία ενημέρωση: 2015-06-19, 22:07:55
Χορευτική εκδήλωση στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

Ανοικτή εκδήλωση με χορό και μουσική για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα δώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Χρυσοχοΐδη.

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους, πραγματοποιείται με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς και προκειμένου να γιορταστεί η ημερολογιακή είσοδος του καλοκαιριού καθώς η 21η Ιουνίου είναι μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ημέρα που τιμάται η μουσική και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Θα εμφανιστούν και τα οκτώ χορευτικά τμήματα μικρών και μεγάλων - συνολικά 170 χορευτές - για να αποδώσουν με αυθεντικές παραδοσιακές στολές χορούς από όλη την Ελλάδα.

Η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα γίνει με την προσφορά ενός τροφίμου μακράς διαρκείας ή και περισσοτέρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=