Εργαστήρι για παιδιά

Τελευταία ενημέρωση: 2015-06-18, 22:11:49
Εργαστήρι για παιδιά

Φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά στο Εργαστήρι «Τέχνης Δρώμενα Αργώ». Ενα καθημερινό κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το θέατρο, τα εικαστικά, τις κατασκευές από πηλό, τη δημιουργική γραφή, τη μουσική προπαιδεία, το παραμύθι με τρόπο διασκεδαστικό και… παιχνιδιάρικο.

Παράλληλα διοργανώνεται ένα τρίωρο σεμινάριο ζωγραφικής για τη γνωριμία των παιδιών με το μεγάλο ζωγράφο Van Gogh την Τρίτη 30 Ιουνίου 6-9 το απόγευμα για παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών. Τα παιδιά θα γνωρίσουν το έργο του ζωγράφου και θα ζωγραφίσουν τα αγαπημένα του ηλιοτρόπια.

Το πρόγραμμα δημιουργικού παιχνιδιού απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών και όσον αφορά στη δημιουργική γραφή σε παιδιά ηλικίας από 8-14 χρονών.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 18.00 έως 20.00, με δυνατότητα πρωινών τμημάτων, αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ την ημέρα (απαραίτητη η κράτηση θέσης τουλάχιστον μία μέρα πριν), 40 ευρώ την εβδομάδα, 80 ευρώ ο κύκλος.

Οι μικροί συγγραφείς μέσα από την ανάγνωση θα μάθουν να κοιτάζουν με ενδιαφέρον ένα βιβλίο, να διαβάζουν προσεκτικά ένα κείμενο, να ανιχνεύουν στοιχεία που έχουν σχέση με τη γραφή και, τέλος, να τα αξιοποιούν κατάλληλα συνδυάζοντας όλα αυτά που θα έχουν μάθει. Ο κάθε μικρός συγγραφέας, μόνος του ή σε ομάδα, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια δική του ξεχωριστή ιστορία.

Πληροφορίες - εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα 2421106680 ή 6979355425 ή στα γραφεία του εργαστηρίου, Γαλλίας 80Α με Ιωάννου Καρτάλη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=