ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός παραμυθιού

διαγωνισμός-παραμυθιού-493283

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσα στο πλαίσιο των δράσεων το Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης -«Europe Direct», σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας , τους Τeachers for Europe και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνουν με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, ένα Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με τίτλο: «Η Ευρώπη με τα 28 αστέρια της».

Οι μαθητές ηλικίας 8-15 χρονών των Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων των δημοτικών σχολείων και των Α’, Β’, Γ’ τάξεων των γυμνασίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να δημιουργήσουν ένα παραμύθι που αφορά την Ευρωπαϊκή Ενωση, με τα 28 κράτη – μέλη της, την ευρωπαϊκή ιδέα και κουλτούρα.

Ο διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού ζωγραφικής απευθύνεται στους μαθητές σχολείων της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, θα λήξει στις 30 Ιουνίου. Οι σελίδες του παραμυθιού πρέπει να είναι σε μέγεθος Α4, μέχρι 3 (τρεις) σελίδες, μέγεθος γραμμάτων 12, γραμματοσειρά Times New Roman και θα υπογράφονται στο τέλος με ψευδώνυμο.

Διεύθυνση αποστολής: Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας, (υπόψη: για το Διαγωνισμό Παραμυθιού), Λαπηθών 6, 41221 Λάρισα.

Πληροφορίες στη Γραμματέα του ΠΟΚΕΛ, τηλέφωνο: 6974578900.

Επίσης, θα πρέπει να σταλεί το παραμύθι και σε ηλεκτρονική μορφή, είτε σε CD (μέσα στο φάκελο) είτε με e-mail, στο ΠΟΚΕΛ [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου