ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φανς της Βολιώτισσας του «The Voice 2»

φανς-της-βολιώτισσας-του-the-voice-2-505494

Η Ενωση Ποντίων στηρίζει την Ανδρομάχη Κοκτσίδη που συμμετέχει στο live της ερχόμενης Κυριακής

Εντυπωσίασε τους κριτές του «The Voice 2» αλλά και το κοινό η 24χρονη Βολιώτισσα Ανδρομάχη Κοκτσίδη, η οποία συμμετέχει στην αναμέτρηση της Κυριακής 24 Μαΐου, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας, δεκάδων φίλων και των μελών της Ενωσης Ποντίων της Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες τα μέλη της Ενωσης Ποντίων, υπογραμμίζουν: «Βλέποντας στην εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ VOICE, τo δικό μας παιδί, την Ποντιοπούλα Ανδρομάχη (Μαντώ) Κοκτσίδη, τη στηρίζουμε αυτή την Κυριακή 24/5/2015 και την ψηφίζουμε γιατί το αξίζει! Μέσα από τα κατάβαθα της καρδιάς μας, θα ευχηθούμε στην Ανδρομάχη (Μαντώ) μας «Καλή επιτυχία» και θα την στηρίξουμε όλοι οι Πόντιοι».

Η νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία μπήκε με αξιώσεις στο «The Voice 2», τη μέρα των γενεθλίων της, κληρονόμησε το ερμηνευτικό ταλέντο της μητέρας της, δείχνοντας από μικρή ηλικία την κλίση της στη μουσική. Η δευτερότοκη κόρη του Παναγιώτη Κοκτσίδη από τη Νέα Ιωνία και της Αλεξάνδρας Μπαντίδου από το Κεραμίδι, συμμετέχει στο «The Voice 2», κάνοντας περήφανους τους πάντες, με εφόδια τις μουσικές της γνώσεις, το ταλέντο και το συγκροτημένο της χαρακτήρα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου