ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνείς μουσικοί ρυθμοί

διεθνείς-μουσικοί-ρυθμοί-539989

Ο διάσημος dj Dennis Ferrer θα εμφανιστεί απόψε στο Lab Art στον πολυχώρο Τσαλαπάτα

O διεθνώς γνωστός Νεοϋορκέζος house DJ & παραγωγός, Dennis Ferrer, θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου στις 11 μμ στο Lab Art σε μια Dance party βραδιά.

Ο Αμερικανός βετεράνος Dennis Ferrer αναγνωρίζεται ως ένας κορυφαίος artist. Ψηφισμένος από το Beatport (2009) ως ο Νο1 Dj παγκοσμίως και με τη δική του επιτυχία «Hey Hey» που σάρωσε τα charts το 2010, ο ιδρυτής της Objektivity records αλλά και υποψήφιος για βραβείο Grammy με το remix στο «Dido – Don’t Believe In Love» πλέον είναι ένας παγκοσμίου φήμης αστέρας, με μοναδική τεχνική και θετική διάθεση που μεταφέρει χαμόγελα όπου βρεθεί ανά τον κόσμο. O Dennis Ferrer έχει κυκλοφορήσει σε label όπως King Street, Defected, Noir, Strictly Rhythm, Ibadan κ.α, ενώ το remix του στο «Sights» των London Grammar αποτέλεσε Essential Tune 2014 για το φημισμένο BBC Radio 1.

Πλαισιώνοντας στο booth, καλεσμένος ο Junior Pappa για ένα ξέφρενο σετ, καθώς και οι ντόπιοι Dj’s: Nico Theocharopoulos, atsou, K. Georgatzas (Mr.G)!

Μετρώντας ήδη μία δεκαετία πίσω από τα decks, οι atsou (Αλκης Βλειώρας) και mr.G (Κωσταντίνος Γεωργατζάς) μανιώδεις συλλέκτες δίσκων με εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Dennis Ferrer, Adana Twins, Ekkohaus, Echonomist, Rampa, Black Coffee και guest sets σε Θεσσαλονίκη (Rock n Rolla,Block 33,Tokyo City Bar), Λάρισα (Kubrick), Μυτιλήνη (Beach Street Festival) και Ιταλία (Shari Vari) και residents σε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα alternative bar/club του Βόλου (Groove, Republic, Tout).

Ο Νίκος Θεοχαρόπουλος είναι τα τελευταία 5 χρόνια o Resident dj του Posh Bar και Tout Club αλλά και του Azzouro Cafe φέτος. Εκτός από το Βόλο έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και residencies σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα. Εχει συνεργαστεί και εμφανιστεί με γνωστούς dj’s του εξωτερικού αλλά και Ελληνες όπως οι Chus & Ceballos, Dennis Ferrer, Supernova, Dj Yass, Kevin Yost, Jerome Sydenham, Sharam Jey, CJ Jeff, Gus & Bonso, Tolis Q, Duke, Jojo, Ms Lefki, Dino MFU, Nikola Gala, Leon Segka, Lee Burton, Elias Tzikas, Junior Pappa και πολλούς άλλους. Παραγωγές, edits και mix του έχουν παιχτεί από γνωστούς dj και producers του εξωτερικού και της Ελλάδας. Μάλιστα ο Βερολινέζος dj & producer Phonique τον συμπεριέλαβε στους top 5 αγαπημένους τους παραγωγούς στο soundcloud.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (στο ταμείο) και σημεία προπώλησης τα καταστήματα: Cube, Κουμουνδούρου με Ερμού, Republic, Κουμουνδούρου μεταξύ Ιάσονος και Δημητριάδος), Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου και διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 242140 3454 (ώρες 10:00-14:00 και 17:00-21:00) και χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου