LIFE STYLE

Η Τζόνι Μίτσελ «δεν βρίσκεται σε κώμα»

η-τζόνι-μίτσελ-δεν-βρίσκεται-σε-κώμα-543039

Η Τζόνι Μίτσελ, εμβληματική μορφή της αμερικανικής φολκ μουσικής, παραμένει στο νοσοκομείο αλλά «δεν βρίσκεται σε κώμα» γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της jonimitchell.com, διαψεύδοντας πληροφορίες περί του αντιθέτου που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος ΤΜΖ.

«Αντίθετα από τις φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, η Τζόνι δεν βρίσκεται σε κώμα. Είναι ακόμη στο νοσοκομείο, αλλά έχει τις αισθήσεις της. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως» αναφέρει η ανάρτηση στο jonimitchell.com.

«Το έγγραφο το οποίο περιήλθε στην κατοχή ενός συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης», του TMZ, «εξουσιοδοτεί απλώς τη φίλη της εδώ και πολλά χρόνια, Λέσλι Μόρις, να λάβει αποφάσεις για να φροντίσει την Τζόνι από τη στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο» προστίθεται στην ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούνται οι αναγνώστες να στείλουν μηνύματα υποστήριξης στην ιστοσελίδα WeLoveYouJoni.com.

Την Τρίτη, ένα άρθρο στην ιστοσελίδα TMZ ανέφερε πως η 71 ετών τραγουδίστρια και ζωγράφος «βρίσκεται σε κώμα, χωρίς τις αισθήσεις της, ανίκανη να ανταποκριθεί σε οποιονδήποτε, χωρίς καμία άμεση προοπτική βελτίωσης» της υγείας της.

Η στιχουργός και ερμηνεύτρια του Γούντστοκ, που έφθασε στην κορυφή της σταδιοδρομίας της κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, εισήλθε στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου αφού βρέθηκε αναίσθητη στην κατοικία της. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο UCLA του Λος Άντζελες και γρήγορα ανέκτησε τις αισθήσεις της.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου