ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχώρισε 24χρονη από το Βόλο στο «The Voice 2»

ξεχώρισε-24χρονη-από-το-βόλο-στο-the-voice-2-649271

Η 24χρονη Ανδρομάχη Κοκτσίδη εντυπωσίασε τους κριτές με την εκπληκτική ερμηνεία της

Εντυπωσίασε τους κριτές του «The Voice 2» η 24χρονη Βολιώτισσα Ανδρομάχη Κοκτσίδη, η οποία ερμήνευσε εκπληκτικά το τραγούδι «Η επιμονή σου» της Ελεονόρας Ζουγανέλη.

Η δευτερότοκη κόρη του Παναγιώτη Κοκτσίδη από τη Νέα Ιωνία και της Αλεξάνδρας Μπαντίδου από το Κεραμίδι, έλαβε μέρος στο δεύτερο blind audition του «The Voice 2», κάνοντας περήφανους τους πάντες. Η φωνή της «μάγεψε» τους coaches και πάτησαν το κουμπί ενώ προσπάθησαν να την διεκδικήσουν αλλά εκείνη διάλεξε την ομάδα της Δέσποινα Βανδή.

Η νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία μπήκε με αξιώσεις στο «The Voice 2», τη μέρα των γενεθλίων της, κληρονόμησε το ερμηνευτικό ταλέντο της μητέρας της, δείχνοντας από μικρή ηλικία την κλίση της στη μουσική.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πατέρας της, αναφέρει ότι η Ανδρομάχη σπούδασε αρχικά στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, έκανε επτά χρόνια ακορντεόν και φωνητική με καθηγήτρια την Ιόλη Σκούρτη και στη συνέχεια φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Βόλου. Εχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία σε μουσικούς αγώνες, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο μουσικό σχήμα του Βασίλη Αγροκώστα.

Από τα 5 της χρόνια μέχρι και το Γυμνάσιο ασχολήθηκε με την συγχρονισμένη κολύμβηση, έχει πτυχίο αρμονίας και συνεχίζει πάντα, με τον ίδιο ζήλο τα μαθήματα φωνητικής.

Έχει ηχογραφήσει δικό της κομμάτι με τίτλο «Σ’ ευχαριστώ», έχει συνεργαστεί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους στην Αθήνα, ενώ προηγήθηκαν συνεργασίες τον Πάνο Κιάμο και τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Καραφώτη, σε μεγάλες μουσικές σκηνές.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ασχολήθηκε με τη μουσική με την παρότρυνση των γονέων της, οι οποίοι διέγνωσαν από την πρώτη στιγμή το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, το οποίο διαθέτει σημειωτέον και η 28χρονη αδελφή της Ελισάβετ. Η νεαρή Ανδρομάχη, βαδίζει με σταθερά βήματα, με εφόδιο τις μουσικές της γνώσεις, το ταλέντο και το συγκροτημένο της χαρακτήρα, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, που αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της, μια αστείρευτη καλλιτεχνική φλέβα, με σημαντικές προοπτικές.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου