ΕΞΟΔΟΣ

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»

ο-μικρός-πρίγκιπας-699173

Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

Συνεχίζονται στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής οι παραστάσεις της νέας παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Βόλου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου.

Πρωινές διπλές παραστάσεις για μαθητές σχολείων θα πραγματοποιηθούν στις 9:00 και στις 11:30 στις 28, 29 Ιανουαρίου και 4,5 Φεβρουαρίου ενώ μονές παραστάσεις στις 9:00 θα δοθούν στις 30 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου. Για το ενήλικο κοινό θα δοθούν παραστάσεις στις 30,31 Ιανουαρίου και 6,7,13,20 και 21 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Η παράσταση, εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2014 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες αφού κάθε ένας από αυτούς μπορεί να κάνει μια διαφορετική «ανάγνωση» του έργου. Για τον λόγο αυτό εκτός από τις προγραμματισμένες πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία έχουν προγραμματιστεί και βραδινές παραστάσεις για το κοινό.

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης, όπου ανήκουν στο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, είναι: Σκηνοθεσία – απόδοση: Δημήτρης Δακτυλάς (Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου), μουσική: Νίκος Αδρασκέλας, σκηνικά: Κωνσταντίνος Κομνηνός, κοστούμια: Νικολέτα Καίση. Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν γνωστοί και νεότεροι ηθοποιοί της πόλης και συγκεκριμένα οι: Λήδα Τουλουμάκου, Δημήτρης Δακτυλάς, Αντώνης Κουτσελίνης, Σταμάτης Παγασαίος, Αποστόλης Τσιρώνης, Ειρήνη Κουτρουμάνου, και Μαρία Πράντζου.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα εισιτήρια στο «Δίαυλο», Τοπάλη 14 και στο τηλέφωνο 24210-25363. Κρατήσεις για τα σχολεία στο τηλέφωνο 24210-33692 από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-12:00. Τιμές εισιτηρίων: παιδικά, μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι, άνεργοι 3 ευρώ και ενήλικες 5 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου