ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα εορτασμού για τα Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Δημητριάδος

το-πρόγραμμα-εορτασμού-για-τα-χριστού-746777

Με τη δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η Τοπική Εκκλησία ετοιμάζεται να εορτάσει την Μητρόπολη των εορτών, τα Χριστούγεννα, καλώντας το λαό στην πνευματική βίωση της εορτής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών των ημερών, την παραμονή των Χριστουγέννων στους Ιερούς μας Ναούς, στις 5 π.μ. θα τελεστεί η 1η Θεία Λειτουργία για τους εργαζομένους. Από τις 6 έως τις 10 π.μ. θα τελεστούν ο Ορθρος, οι Μεγάλες και Βασιλικές Ωρες, ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πρωτ. Νικόλαος Νασιώκας.

Επίσης ανήμερα των Χριστουγέννων από τις 5 έως τις 8.30 π.μ. θα τελεστούν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Την 2η ημέρα των Χριστουγέννων (26/2), εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου