ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορωδιακή συνάντηση

χορωδιακή-συνάντηση-24778

Το Σάββατο θα εμφανιστεί στα Γιαννιτσά η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς

Στην 1η Χορωδιακή Συνάντηση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών θα συμμετάσχει η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 19:00, συνεχίζοντας την καλλιτεχνική της πορεία.

Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτου κ.κ. Ιωήλ διοργανώνει Χορωδιακή Συνάντηση στα Γιαννιτσά για πρώτη φορά. Η Μικτή Χορωδία Αγριάς με ανανεωμένο το έμψυχο δυναμικό της ταξιδεύει στα Γιαννιτσά σε ανταπόδοση της συμμετοχής της Χορωδίας Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών στο Ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγριάς.

Στην 1η Χορωδιακή Συνάντηση συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης «Οι Μικροί Αγγελοι της Εκκλησίας», η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος, η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου και η διοργανώτρια Χορωδία Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Τη Μικτή Χορωδία Αγριάς διευθύνει ο Βλάσης Μαστρογιάννης. Στο πιάνο συνοδεύει η διπλωματούχος πιανίστα Φανή Παρασκευά. Η αποστολή της Χορωδίας διοργανώθηκε από το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και ως εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου στα Γιαννιτσά συνοδεύει την Χορωδία, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγριάς, Δημήτρης Στέλλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου