ΕΞΟΔΟΣ

Παραστάσεις μπαλέτου

παραστάσεις-μπαλέτου-73693

Προβολές διάσημων παραστάσεων στο Αχίλλειο

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα των παραστάσεων μπαλέτου που προβάλλονται στο Αχίλλειο, για τους φίλους της μεγάλης τέχνης του Χορού. Το νέο πρόγραμμα διοργανώνει και πάλι ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ σε συνεργασία με το Royal Opera House of London (ROH), το γνωστό Βασιλικό Θέατρο του Κόβεν Γκάρντεν, που για πρώτη φορά το 1734 παρουσίασε το πρώτο μπαλέτο, με ζωντανές προβολές παραστάσεων Μπαλέτου σε αποκλειστική συνεργασία για Ελλάδα και Κύπρο.

Μια μεγάλη ευκαιρία όχι μόνον για τους ενήλικες φίλους της τέχνης της Τερψιχόρης αλλά και για το πλήθος των μικρών μαθητριών και των νεανίδων που φοιτούν στη Δημοτική Σχολή Χορού, όπως και στις άλλες ιδιωτικές σχολές της πόλης και παρακολούθησαν ανελλιπώς πέρσι τις πέντε παραστάσεις χορού.

Οι τέσσερες φετινές εντυπωσιακές παραγωγές Μπαλέτου είναι οι ακόλουθες: Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21.15, Mac Millan MANON (live), την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 21.15 Wheeldon ALICE’S ADVENTURES IN WONDERLAND (live), Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 21.15, PetipaSWANLAKE (live), Τρίτη 5 Μαΐου 21.15, Ashton LAFILLE MALGARDÉE (live).

Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα τις προηγούμενες σεζόν προβολής, παρά τη δύσκολη συγκυρία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης και βρίσκει μια διέξοδο σε υψηλής ποιότητας θεάματα. Το κοινό αγκάλισε με θέρμη την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, να φέρει δηλαδή αυτό το πρωτότυπο θέαμα στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», εξάντλησε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων σε πολλές παραστάσεις και ο Βόλος κατεγράφη στις πρώτες πόλεις του δικτύου με τη μεγαλύτερη προσέλευση φιλόμουσου κοινού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου