ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το Θύμιο Γκογκίδη

με-το-θύμιο-γκογκίδη-197483

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τον ετήσιο χορό του, στο κέντρο «Το στέκι του Καλτσά» (που βρίσκεται στο δρόμο Νέας Αγχίαλου – Μικροθηβών), το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μμ, όπου θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρέα με όλα τα μέλη και τους φίλους του και με τη μουσική συνοδεία του γνωστού μουσικού της παράδοσης Θύμιο Γκογκίδη. Θα εμφανιστούν τμήματα του Χορευτικού του Συλλόγου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Θύμιος Γκογκίδης γεννήθηκε στην Κουφαλία Θεσσαλονίκης την 1η Απριλίου 1964. Σε ηλικία 14 χρονών ξεκίνησε να παίζει ακορντεόν. Σπούδασε έξι χρόνια αρμονία μουσικής στο Κρατικό Ωδείο και στη συνέχεια στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει εμφανίσεις στην Γερμανία, στο Βέλγιο, Ελβετία, Αυστραλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα όπου παίρνει μέρος σε σεμινάρια χορών, συναυλίες, ηχογραφήσεις κ.α. Τη δημοτική μουσική της Βόρειας Θράκης αναβιώνει με το τραγούδι του ο Θύμιος Γκογκίδης.

Η τιμή κάρτας είναι 12 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2428077560 και 6974707287.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου