ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το CNN μαρτύρησε τον νικητή του Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου;

το-cnn-μαρτύρησε-τον-νικητή-του-οσκαρ-α-α-208026

Αν επιβεβαιωθεί, αποτελεί σίγουρα το μεγαλύτερο spoiler της δεκαετίας. Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, το αμερικανικό δίκτυο «αποκάλυψε» το όνομα του νικητή του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Και το όνομα αυτού… Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street». Τουλάχιστον αυτό είναι το όνομα που έφερε σκαλισμένο επάνω της η πλακέτα που εμφανίστηκε πεντακάθαρα μπροστά τους τηλεοπτικούς δέκτες κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του καναλιού.

Η πλακέτα έγραφε αναλυτικά:

Το Βραβείο Ακαδημίας πηγαίνει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», 2013.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου με τους περισσότερους χρήστες των social media να μιλούν για τη γκάφα της δεκαετίας, δυο εβδομάδες πριν την τελετή των Όσκαρ και ουσιαστικά για «καταστροφή» του θεσμού.

Το CNN μαρτύρησε τον νικητή του Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου;

Οι πιο ψύχραιμοι πάντως θυμήθηκαν το δελτίο τύπου της Ακαδημίας για το 2010, όπου γραφόταν πως ενχάρακτες πλακέτες φτιάχνονται για όλους τους υποψηφίους της Ακαδημίας, σε κάθε κατηγορία. Η ενχάραξη μάλιστα περιλαμβάνει το όνομα του υποψηφίου, την κατηγορία, τον τίτλο της ταινίας και τη χρονιά. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, μετά την ανακοίνωση των νικητών σε κάθε κατηγορία, οι πλακέτες των χαμένων ανακυκλώνονται.

Άραγε η ονομαστική πλακέτα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα φτάσει στα χέρια του ή θα σταλεί για ανακύκλωση; Την απάντηση θα τη μάθουμε στις 2 Μαρτίου.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου