ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με σπιτικούς μεζέδες και τσίπουρο

με-σπιτικούς-μεζέδες-και-τσίπουρο-374048

Ευχάριστη βραδιά θα πραγματοποιηθεί από τους Οδηγούς του Βόλου

Χαρούμενη βραδιά με σπιτικούς μεζέδες και τσίπουρο διοργανώνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 7:30 μμ. στην Εστία του «Σπίτι της Οδηγού» (Ι. Καρτάλη 26). Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι «Redwineband» με χαρούμενη μουσική και τραγούδι. Κιθάρες, σαξόφωνα, πλήκτρα και κρουστά θα δημιουργήσουν αστείρευτο κέφι, ενώ οι φωνές του Μιχάλη, της Νίνας, του Λάζαρου και του Μίλτου, θα προσκαλέσουν τους ακροατές να δώσουν το παρόν στη μέθεξη της βραδιάς.

Το γνωστό Βολιώτικο γκρουπ απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Πόρναλη, κιθάρα τραγούδι, Νίνα Van Slogteren, τραγούδι – κρουστά, Αλέξη Βαγενά, σαξόφωνο,

Λάζαρο Λιακόπουλο, μπάσο, τραγούδι, Baσίλη Μπλαζή, τύμπανα, Μίλτο Μίλτο, κιθάρα, μπάσο, τραγούδι και Γιάννη Καλατζή, κιθάρες εφέ.

Οι Redwineband στα εννιά χρόνια της μουσικής τους συνύπαρξης έχουν δώσει πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ εμφανίζονται κάθε βδομάδα σε μουσικό στέκι του Βόλου.

Ακόμα, έχουν παίξει ως Support group με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Λάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πάνο Κατσιμίχα, Μάνο Ξυδούς, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή κι έχουν εκδώσει δύο μουσικά CD. Την «Εικονική πραγματικότητα» με δεκατρία τραγούδια του Στάθη Μπάιμπα και το «Εξι σταγόνες εν τω ωκεανώ» με έξι τραγούδια του Αλέξη Βαγενά.

«Σας περιμένουμε όλους, για να περάσουμε μαζί μία αξέχαστη μουσική βραδιά» υπογραμμίζει η πρόεδρος Ελένη Ψιμοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου