ΕΞΟΔΟΣ

«Διαζύγιο» στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι

διαζύγιο-στο-ανοικτό-θέατρο-μπούρτ-429253

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν επισκέπτεται και το νησί του Παπαδιαμάντη

Ενα κωμικό «Διαζύγιο» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Σκιαθίτες και οι τουρίστες στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι της Σκιάθου την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.15.

Η διαδραστική κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, μετά την περιοδεία σε Κύπρο, Καναδά, Αυστραλία και Αφρική, «βγαίνει» στη Σκιάθο με δύο παραστάσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή ενόψει της καλοκαιρινής περιοδείας στην Ελλάδα προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θεατές.

Το έργο έχει ως κεντρικό θέμα το γάμο σε εποχή κρίσης, καθώς και τα προβλήματά του, τις χαρές, τις λύπες, τη ρουτίνα αλλά και το διαζύγιο. Πρόκειται για μια διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με έντονες κωμικές καταστάσεις, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό του έργου. Στο έργο πρωταγωνιστούν η Δήμητρα Ματσούκα, η Μαρία Σολωμού, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και ο Τόνυ Δημητρίου.

Το σενάριο του έργου υπογράφεται από το Στέλιο Παπαδόπουλο και το Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ ενώ η προπώληση γίνεται από τα ταμεία του θεάτρου, από τα βιβλιοπωλεία Ανοδος και Λυχνάρι, από τα Public και την ιστοσελίδα livetickets.gr.

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου