ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκτός πλατό για οκτώ εβδομάδες ο Χάρισον Φορντ

εκτός-πλατό-για-οκτώ-εβδομάδες-ο-χάρισ-460968

Εκτός γυρισμάτων για δύο μήνες θα μείνει ο Χάρισον Φορντ, μετά από ατύχημα στον αστράγαλο. Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Star Wars: Επεισόδιο VII και σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα οφειλόταν σε μία από τις πόρτες του Millenium Falcon, του γνωστού διαστημόπλοιου της σειράς ταινιών.

Ο Φορντ πρόκειται να βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Είχε χτυπήσει την Πέμπτη, στα στούντιο της Pinewood που βρίσκονται κοντά στο Λονδίνο.

Ήδη η παραγωγή πραγματοποιεί αλλαγές στο πρόγραμμα των γυρισμάτων, προκειμένου να δοθεί χρόνος στον Χάρισον Φορντ να ξεκουραστεί.

Πηγή από την παραγωγή είπε στην Daily Mirror: «Αρχικά, τις πρώτες μια δυο ημέρες μετά το ατύχημα ήταν δύσκολο να μετακινήσουμε σκηνές, αλλά τώρα είχαμε περισσότερο χρόνο να χειριστούμε τα πράγματα, να φέρουμε κάποιες σκηνές μπροστά και να πάμε κάποιες άλλες πιο πίσω. Υπάρχουν πολλοί άλλοι ηθοποιοί στην ταινία, οπότε δεν πρόκειται για καταστροφή». Η ίδια πηγή δήλωσε ότι η παραγωγή είναι αισιόδοξη ότι η ταινία θα τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα.

«Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι ο Χάρισον θα μείνει εκτός πλατό για 6-8 εβδομάδες, αλλά η βασική προτεραιότητα είναι να σιγουρευτούμε ότι είναι καλά» τόνισε η πηγή.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου