ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μεσημέρι ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες των Όσκαρ

το-μεσημέρι-ανακοινώνονται-οι-υποψηφ-495178

Η 86η τελετή απονομής των Όσκαρ θα γίνει στο Kodak Theatre στις 2 Μαρτίου, σήμερα όμως θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για κάθε κατηγορία.

Από τον ηθοποιό Chris Hemsworth και την διευθύντρια της διοργάνωσης Cheryl Boone Isaacs θα διαβαστεί η μεγάλη λίστα των υποψηφίων, στις 05.38 τοπική ώρα (15.38 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με τους κριτικούς οι ταινίες 12 Χρόνια Σκλάβος, American Hustle – Οδηγός Διαπλοκής θα είναι τα φαβορί για την καλύτερη ταινία. Άλλες ταινίες που αναμένεται να “λάμψουν”στα Όσκαρ και οι οποίες δεν κέρδισαν κάτι στις Χρυσές Σφαίρες είναι τα Dallas Buyers Club και Captain Phillips.

Το American Hustle είναι φαβορί και στις δύο υποψηφιότητες γυναικείων ρόλων αλλά πολλοί λένε πως θα είναι η Sandra Bullock από το Gravity που θα κλέψει τις εντυπώσεις και τα βραβεία για τον πρώτο γυναικείο καθώς και η Lupita Nyong’o του 12 Χρόνια Σκλάβος για το δεύτερο.

Για τον πρώτο ανδρικό ρόλο το όνομα του Matthew MacConaughhey ακούγεται για τον πρώτο ρόλο και ο Michael Fassbender για τον δεύτερο ανδρικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου