ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αχ, βρε Λούλα»

αχ-βρε-λούλα-499339

Συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 14 και αύριο 15 Ιανουαρίου, οι παραστάσεις οι οποίες ξεκίνησαν με ιδιαίτερη επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, στην Παλαιά Ηλεκτρική του έργου «Αχ, βρε Λούλα…!», από τη Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – «Αθέμιτος». Οι παραστάσεις, ξεκινούν στις 9.11μ.μ. και υπάρχει αντίτιμο εισόδου 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για τη χορήγηση ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το έργο, λαϊκό μελόδραμα στην ουσία, σκηνοθετημένο με μοντέρνο ύφος, αφηγείται την ιστορία του Τάσου και της Λούλας, δύο αρραβωνιασμένων νέων που ο αρραβώνας τους είχε ατυχή κατάληξη. Η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο του Σάκη Σερέφα με τίτλο: «Λιωμένο βούτυρο».

Η σκηνογραφία, οι φωτισμοί και ο χώρος εμπνέουν τους ηθοποιούς και υποβάλλουν το θεατή σ’ ένα ταξίδι που κυλάει ευχάριστα. Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι: Αριστέα Χριστάκη, Ελένη Ευτυχίδου, Δημήτρης Λιβογιάννης, Μίλτος Φωτεινάκης, Αλέξανδρος Κοσμάς, Θανάσης Μελάκος, Κωστής Πετρόπουλος, Δημήτρης Κωτσιάνης. Τους ρόλους της Λούλας και του Τάσου ερμηνεύουν οι Ανδρονίκη Κυριτσά και Βαγγέλης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Κοσμάς, τη σκηνική επιμέλεια η Έφη Ζυγούρη και τις κομμώσεις η Έλλη Μπρέντα.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αρωγή της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά και κάτι. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: (24210) 25-363, 33-692.

(Φωτο: Λευτέρης Πλαβός)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου