ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτινό χρώμα

γιορτινό-χρώμα-501984

Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αμφιθέατρο της Αγχιάλου με πρωτοβουλία των τοπικών συλλόγων της Νέας Αγχιάλου. Την εκδήλωση διοργάνωσαν συγκεκριμένα ο Αθλητικός Όμιλος «Πύρασος», ο Αθλητικός Σύλλογος «Φθιώτιδες Θήβες-Αγχίαλος», η Ενωση Καταστηματαρχών, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου και του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Οξυωτών Ν.Αγχιάλου και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Το δημοτικό αμφιθέατρο Ν. Αγχιάλου στάθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει το πλήθος των παιδιών που με τους γονείς τους ήθελαν έστω κι για λίγες ώρες να χαρούν και να ζήσουν το κλίμα των ημερών.

Η εκδήλωση ήταν και μια ευκαιρία να παρουσιάσουν τα παιδικά τμήματα των συλλόγων μέρος της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με την έναρξη του προγράμματος, τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου με υπεύθυνες τις κ.κ. Κουρκουβάτη Θεοδοσία και Δερδελάκου Νεφέλη τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και ζωντάνεψαν την ατμόσφαιρα παρουσιάζοντας επίκαιρα δρώμενα. Ακολούθησαν τα τμήματα παιδικού μπαλέτου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου με τις μικρές χορεύτριες να ομορφαίνουν με τη χάρη και τη ζωντάνια τους τη σκηνή του αμφιθεάτρου. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, με υπεύθυνη την κα Κουτσοβασίλη Ευαγγελία,, ενώ το πρόγραμμα της γιορτής έκλεισε η παιδική χορωδία του Συλλόγου Οξυωτών με την κα Κορίνα Πορτοφέρυ να συνοδεύει στο πιάνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου