ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Volume festival: 5-7 Δεκεμβρίου 2013 στο Βόλο!

volume-festival-5-7-δεκεμβρίου-2013-στο-βόλο-549798

Η δυνατότερη live εμπειρία επέστρεψε! To Volumefestival μας καλεί σε μια αναπάντεχη συναυλιακή έκπληξη στον ανακαινισμένο χώρο του Lab Art (πρώην Vox) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου δύο καλεσμενα σχήματα από την Αθήνα, οι KeepShellyinAthens και οι TrickyPony συναντούν το κοινό του Βόλου και των γύρω περιοχών. Μαζί, η Κατερινα ’Κafka’ Καφετζή, διευθύντρια προγράμματος του Εν Λευκώ, ενός από τους πιο δραστήριους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στην DJ επιλογή μουσικής πριν και μετά τις εμφανίσεις.

Μια μαγευτική βραδιά οπτικά και ακουστικά με θηλυκές παρουσίες αποκλειστικά στην πρώτη γραμμή: η Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός με διαχρονική παρουσία σε τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, πρωθιέρεια στην αφή της φλόγας Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και μούσα του Κωνσταντίνου Ρήγου τα τελευταία χρόνια, έρχεται με το σχήμα της Tricky Pony. Μετά από μια σειρά παραστάσεων σε Επίδαυρο, και Μέγαρο Μουσικής (με την παράσταση ’Cabaret’) διαγράφει μια αξιοσημείωτη εμφάνιση αποδομώντας και διασκευάζοντας κομμάτια όλο συναίσθημα και θεατρικότητα.

Επίσης, οι Keep Shelly in Athens, με το εμπνευσμένο λογοπαίγνιο να θυμίζει την καταγωγή τους, που πρωταγωνιστούν σε φεστιβάλ στην Αμερική και σε περιοδείες στην Ευρώπη. Ένα από τα πιο ραγδαία ανερχόμενα σχήματα της ηλεκτρονικής synth pop σκηνής που αξίζει να δείτε. Με ατμοσφαιρικές διασκευές και θεατρικότητα, η δεύτερη μέρα του Volume festival μας υπόσχεται πολλά στη σκηνή του Lab Art στο Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με σειρά εμφάνισης για απόψε και αύριο Σάββατο :

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου : Dj Kafka, Tricky Pony, Keep Shelly in Athens

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου : Opera Chaotique , The Tiger Lillies (Αγγλία)

Αύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, η πολυαναμενόμενη άφιξη των TigerLillies με την cabaret /Jazz παράσταση τους που σαρώνει με απανωτές επαναλήψεις στο Θέατρο Badminton και στο εξωτερικό, φτάνει στο Volume festival! Παρέα, η αντίστοιχης αισθητικής performance των Αθηναίων Opera Chaotique με όπερα και αναπάντεχες εξάρσεις. Μην τους χάσετε!

Εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία:
-Elefantas coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70 Α), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος) Madricafé bar (τερμα Ιάσονος απέναντι από το Πανεπιστήμιο)

Τιμές εισιτηρίων ανα ημέρα:
Παρασκευή 6 Δεκ. 10 € , 12€ στο ταμείο
Σάββατο 7 Δεκ. 15 € / 18 στο ταμείο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 μμ κάθε βράδυ. πληροφορίες [email protected] , κρατήσεις στο 6951 918471

Υποστηρικτής του Volumefestival το δίκτυο καταστημάτων SevenSpots.

Facebook σελίδα εκδήλωσης : www.facebook.com/events/571987302879356

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ..

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου