ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτινή ατμόσφαιρα από τους Οδηγούς

γιορτινή-ατμόσφαιρα-από-τους-οδηγούς-549988

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορταγορά του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Βόλος Παλάς». Τα έσοδα της εορταγοράς αυτής διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του Ελληνικού Οδηγισμού.

Σημειώνεται ότι σκοπός του Οδηγισμού είναι η διαπαιδαγώγηση και η ανάπτυξη των παιδιών και των νέων της πόλεώς μας, ώστε να γίνουν άτομα υπεύθυνα, ελεύθερα και ικανά να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου.

Σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και απολαμβάνοντας το τσάι ή τον καφέ, οι φίλες και οι φίλοι του Οδηγισμού, ενισχύοντας το παιδαγωγικό έργο του Οδηγισμού, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από μια μεγάλη ποικιλία γευστικότατων σπιτικών παραδοσιακών γλυκών και χριστουγεννιάτικων χειροτεχνημάτων, διακοσμητικών και μικροδώρων, που ετοίμασαν με αγάπη τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας και του Τοπικού Συμβουλίου. Η τιμή εισόδου είναι 6 ευρώ και περιλαμβάνει τσάι ή καφέ με κέικ και κουλουράκια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου