Εμφανίσεις για… Λονδίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-05, 18:19:41
Εμφανίσεις  για… Λονδίνο

Παρουσίαση του αθλητικού εξοπλισμού της Ολυμπιακής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με το βλέμμα των ίδιων των αθλητών και μεταξύ αυτών και του Βολιώτη Βολικάκη έγινε η παρουσίαση του επίσημου αθλητικού εξοπλισμού της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης που απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή στο Λονδίνο, ενώ τις επίσημες εμφανίσεις παρουσίασαν αθλητές, πρωταθλητές και ολυμπιονίκες.

Και συγκεκριμένα οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), Άννα Αγραφιώτη (Ιστιοπλοΐα), Νίκη Πανέτα (Τριπλούν), Μαριάννα Λυμπερτά (κολύμβηση), Νίκος Δεληγιάννης (πόλο), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια), Χρηστος Βολικάκης (ποδηλασία), Κριστέλ Βουρνά (κολύμβηση), Βασιλική Μιλλούση (ενόργανη γυμναστική), Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη (beach volley), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) και Γιώργος Αφρουδάκης (πόλο).

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, άνοιξε την εκδήλωση σημειώνοντας: «Aντίθετα με τις προβλέψεις και κόντρα στις «Κασσάνδρες» στο εσωτερικό και το εξωτερικό, στέλνουμε 106 αθλητές και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Και αυτός είναι αριθμός που μπορεί να αυξηθεί εάν ευοδωθούν και οι προσπάθειες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, στην μάχη που δίνει αυτές τις ημέρες στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας και που, ασφαλώς, της ευχόμαστε ολόψυχα να πάρει την πρόκριση! Τα καταφέραμε, λοιπόν, επειδή είχαμε πίστη στον στόχο μας, αλλά και επειδή είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών και των υποστηρικτών μας, που επέλεξαν, παρά την οικονομική συγκυρία, να ενισχύσουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα ήθελα επίσης, να σας μεταφέρω και την πεποίθησή μου ότι η ομάδα των αθλητών μας που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει πραγματικά υπερήφανους τους Έλληνες! Καταρχήν, με το ήθος και το αγωνιστικό της πνεύμα, και κατόπιν, με τις διακρίσεις που θα επιτύχει και θα προσφέρει τη χαρά, την ελπίδα και την εθνική ανάταση που τόσο χρειάζεται ο ελληνισμός που δοκιμάζεται σκληρά».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=