ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ο Βολιώτης πυροσβέστης που διέσχισε την Αμερική με ποδήλατο

ο-βολιώτης-πυροσβέστης-που-διέσχισε-τ-874730

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού Μαγνησίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο συνάδελφό τους, Καραγεώργο Βασίλη.

Ο κ. Καραγεώργος πέτυχε το «ακατόρθωτο» για τους υπολοίπους τους, καθώς ήταν ο μοναδικός Έλληνας ποδηλάτης που συμμετείχε και τερμάτισε στο Trans Am Βike ace 2022 διασχίζοντας την Αμερική με ποδήλατο.

Για περίπου ένα μήνα ο κ. Καραγεώργος ποδηλατούσε κάνοντας πάνω από 7.000 χλμ.

Η επιτυχία τιμά όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι νιώθουν περηφάνια και του εύχονται καλή επιστροφή στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Βασίλης Καραγεώργος

Ο Βασίλης Καραγεώργος είναι πρώην αθλητής μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, πυροσβέστης στο επάγγελμα και πατέρας 3 παιδιών. Η αγάπη του για το ποδήλατο τον ώθησε να συμμετέχει σε πάρα πολλά Brevet στην Ελλάδα, πάντα με επιτυχία. Οι ανησυχίες του επεκτάθηκαν και σε αγώνες ποδηλάτου εκτός Ελλάδος συμμετέχοντας και τερματίζοντας στους: Transatlantic way (Γύρος Μεγάλης Βρετανίας), μήκους 2.500 χλμ., North cape Tarifa (Διάσχιση Ευρώπης από Βόρειο Ακρωτήρι – Γιβραλτάρ), μήκους 7.500 χλμ. και πρό ολίγου τερμάτισε στο Trans Am bike race 2022 της Αμερικής, μήκους 7.500 χλμ., όντας, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας ποδηλάτης! Με δικά του κυριολεκτικά έξοδα, παλεύοντας με τα στοιχεία της φύσης, ποδηλατώντας επί ένα μήνα περίπου!

Το μήνυμά του μετά τον άθλο του

Ο ίδιος ο ποδηλάτης έγραψε στο facebook: «Ακόμα μια διάσχιση μιας ηπείρου, τον τερματισμό τον αφιερώνω στη γυναικάρα μου και στα τρία κούκλια μου που υπομένουν την τρέλα μου!

Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή μου επιπυραγό Χρήστο Μπόπη για την ευελιξία με την άδεια, όπως και τη βάρδιά μου που με κάλυψε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία μηνύματα που είχα κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτης περιπέτειας!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο της Πυροσβεστικής του Βόλου, όπως και την Π.Υ ΒΟΛΟΥ αλλά και κάποιους φίλους συναθλητές για την οικονομική στήριξη που μου πρόσφεραν! Σας ευχαριστώ όλους!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου