Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ποδηλατικός Γύρος Πηλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-16, 18:25:05
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ποδηλατικός Γύρος Πηλίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 14 Μαΐου ο ποδηλατικός γύρος (“Brevet”) Πηλίου συνολικής απόστασης 200 χλμ. που διοργάνωσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ) και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού Δήμου Βόλου. Η εκκίνηση έγινε τμηματικά από τις 07:00 ως τις 08:00 από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου και οι ποδηλάτες αφού πέρασαν από Πορταριά, Χάνια, Χορευτό, Μακρυρράχη, Τσαγκαράδα, Μυλοπόταμο, Νεοχώρι, Αργαλαστή, Λαύκο, Μηλίνα, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, Άγιο Γεώργιο Νηλείας, Άγιο Βλάσιο, Άνω Λεχώνια και Αγριά, τερμάτισαν και πάλι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου.

Στο Brevet Πηλίου 2022 εγγράφηκαν 58 ποδηλάτες, ενώ πήραν εκκίνηση 55 από τους οποίους τερμάτισαν οι 44. Για να πιστοποιηθεί ότι θα έκαναν όλη τη διαδρομή, είχαν προκαθοριστεί 4 σημεία ελέγχου και ανεφοδιασμού, στο Χορευτό, στον Μυλοπόταμο, στο Λαύκο και στις Μηλιές, από τα οποία οι ποδηλάτες έπρεπε να περάσουν μεταξύ συγκεκριμένων χρονικών ορίων. Ο πρώτος τερμάτισε στις 16:15, ενώ ο τελευταίος ακριβώς στο όριο χρόνου, στις 20:30. Καθοριστική ήταν η συμβολή των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, καθώς ήταν αυτοί που στελέχωσαν την εκκίνηση, τον τερματισμό και τα σημεία ελέγχου, προετοίμασαν τις κάρτες των αθλητών και όλα τα απαραίτητα έγγραφα, φρόντισαν για την τροφοδοσία των ποδηλατών και γενικά βοήθησαν στο συντονισμό και τον έλεγχο όλης της διοργάνωσης.

Τη διοργάνωση στήριξαν φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής μας, τους οποίους το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ευχαριστεί θερμά: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, ΕΚΠΟΛ-Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης & Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αντιδημαρχία Τουρισμού - Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης / Volos Info Center του Δήμου Βόλου, ΟΣΕ Βόλου, ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙΝ, Νερό Σέλι, EthicSport, FIX Hellas, οπωροπωλείο Paprika, εστιατόριο «Λιοστάσι» στις Μηλιές, «Καφωδείον» στο Λαύκο, καφέ «Ανατολή» στο Χορευτό, εστιατόριο «Αγγέλικα» στον Μυλοπόταμο.

Όλα τα νέα της διοργάνωσης και φωτογραφίες στη σελίδα του Brevet Πηλίου 2022, https://www.facebook.com/brevetpiliou22

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=