Αύριο ο Χρήστος Βολικάκης στο αγώνισμα του κέιριν

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-07, 14:12:28
Αύριο ο Χρήστος Βολικάκης στο αγώνισμα του κέιριν

Η εθνική ομάδα, συνοδευόμενη από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο και τον Γιάννη Κοτρώνη, συνεχίζει να βρίσκεται στην Μελβούρνη, όπου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας, που πραγματοποιούνται οι τελευταίοι αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν ποιοι αθλητές θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ  

Η αποστολή της Ελλάδας έχει ήδη συμμετάσχει στα αγωνίσματα Ταχύτητας και Ομαδικού Σπριντ. Η εθνική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους Βολιώτες ποδηλάτες Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη και Χρήστο Τσερεντζούλια, ολοκληρώνει αύριο την αποστολή της με τον Χρήστο Βολικάκη να κάνει την προσπάθειά του στο αγώνισμα του κέιριν, αγώνισμα που ο Χρήστος έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε προηγούμενους αγώνες.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη(4/4), η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στο ομαδικό σπριντ, με τους κριτές των αγώνων να την ακυρώνουν λόγω λάθος αλλαγής. Ο χρόνος της Εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε με τους Χρήστο Βολικάκη, Ζαφείρη Βολικάκη και Χρήστο Τσερεντζούλια ήταν 46,278 πετυχαίνοντας τον 16ο χρόνο. Το θετικό αυτής της προσπάθειας ήταν η πολύ καλή τρίτη στροφή του Βολικάκη Χρήστου, η οποία ήταν στο 13,771 και αυτός ο χρόνος ήταν πολύ κοντά με τους χρόνους των υπόλοιπων εθνικών ομάδων, έχοντας πιο αργή φόρα, δείχνοντας ότι ο Βολιώτης ποδηλάτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μαζί με την Ελλάδα και για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκαν τα μεγάλα φαβορί, η εθνική ομάδα της Γερμανίας, που είχε πετύχει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, η ομάδα την Μεγάλης Βρετανίας με τον τέταρτο χρόνο και η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην συνέχεια χθες ο Χρήστος και ο Ζαφείρης Βολικάκης αγωνίστηκαν στα 200 μέτρα στο αγώνισμα Ταχύτητας. Ο Βολικάκης Χρήστος κάλυψε τα 200 μέτρα σε 10.354 καταλαμβάνοντας την 40η θέση, με τον αδερφό του να είναι λίγο πιο αργός πραγματοποιώντας το σπριντ σε 10.668 (48η θέση).

Αύριο ο Χρήστος Βολικάκης θα πραγματοποιήσει την προσπάθειά του στο αγώνισμα του κερίν, ελπίζοντας να κάνει για ακόμη μια φορά περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα του Βολιώτες, ολοκληρώνοντας έτσι τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=