Νέες «βολές» Βολικάκη κατά της Ομοσπονδίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-04, 16:51:55
Ο Χρήστος Βολικάκης
Νέες «βολές» Βολικάκη κατά της Ομοσπονδίας

Έντονη ήταν η αντίδραση του Χρήστου Βολικάκη στην επίπληξη που του απέστειλε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας για επικριτικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και αυτό δεν κρύβεται. Αφορμή για το νέο κεφάλαιο στην αντιπαράθεση αποτέλεσε η επιστολή επίπληξης που έλαβε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κατόπιν απόφασης του ΔΣ, προκειμένου να σταματήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις εις βάρος στελεχών της ηγετικής ομάδας.

Η αντίδραση του Χρήστου Βολικάκη ήταν άμεση. Αφού δημοσίευσε το έγγραφο που του απεστάλη ως «κίνηση συμμόρφωσης» και «παραδειγματισμού συναθλητών σας», εξαπέλυσε επίθεση κατά παραγόντων της ΕΟΠ κάνοντας λόγο για μάσκες που έπεσαν και διαρκή μάχη για τη δικαίωση όσων αθλητών αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αναλυτικά έγραψε: «Σας παραθέτω κατωτέρω επιστολή - επίπληξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η οποία απευθύνεται στο πρόσωπο μου και την οποία με έκπληξη αντίκρισα. Θλίβομαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην χώρα μας από τις οικίες ομοσπονδίες, που αντί να βοηθήσουν στην προώθηση του εκάστοτε αθλήματος αρμοδιότητας τους, καταφέρνουν με τις ενέργειες τους να πηγαίνουν τον αθλητισμό χρόνια πίσω.

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι παράγοντες της ΕΟΠ ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες που κοινοποίησα με τις από 24 και 25 Αυγούστου αναρτήσεις μου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μου απέστειλαν την προαναφερόμενη επαίσχυντη επιστολή - επίπληξη.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι μόνο με αλήθειες και απτές αποδείξεις για τα λεγόμενα μου. Η αλήθεια πονάει και ενοχλεί κάποιους, όμως όπως αποδείχθηκε προσφάτως στην χώρα μας και συγκεκριμένα στον χώρο του αθλητισμού όταν λέγεται από ανθρώπους που έχουν βήμα πέφτουν οι μάσκες και ίσως κάποια παιδιά στον μέλλον να έχουν καλύτερη τύχη.

Θα παλέψω μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις μου φυσικές και νομικές αφού αυτόν τον δρόμο επέλεξε η ΕΟΠ για την πρόοδο της ποδηλασίας, για το δίκιο των αθλητών και για ηθική και υλική δικαίωση όσων παιδιών καθημερινά αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και ορισμένοι παίζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=