Ποδηλατική διαδρομή από τα Τρίκαλα στον Βόλο  

Τελευταία ενημέρωση: 2021-08-12, 12:16:21
Ο Αγγελος Κριτσιώτης μαζί με τον μικρό Γιωργάκη
Ποδηλατική διαδρομή από τα Τρίκαλα στον Βόλο   

 

Ο ποδηλάτης της Νίκης Βόλου Αγγελος Κριτσιώτης, θα δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, αφού για πρώτη φορά θα μεταφερθεί ο Γιωργάκης (παιδί της Φλόγας) με ειδικό αμαξίδιο που προσαρμόστηκε στις ανάγκες του και θα κάνουν μαζί ποδηλατική διαδρομή Τρίκαλα - Βόλος στις 18 Αυγούστου!

Μετά από οκτώ χρόνια ο Γιωργάκης βγαίνει από το αναπηρικό αμαξίδιο και θα κάνει το ταξίδι της ζωής του, μια εμπειρία που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία και το πλούσιο έργο του, αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρώτιστη προτεραιότητα, αποτελεί η στήριξη των παιδιών και γονέων του Συλλόγου. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί το έργο του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι εθελοντές της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα συνοδεύουν σε όλο το ταξίδι τον Άγγελο και τον Γιωργάκη για την ασφάλεια τους.

Ο Αγγελος, συνοδευόμενος από αθλητές του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου και παιδιά της ποδηλατικής Ακαδημίας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου - Κένταυρος, θα τερματίσει στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 19.30 στο Πανεπιστήμιο, όπου θα γίνει η υποδοχή και θα υπάρχει bazaar για την ΦΛΟΓΑ.

«Σας περιμένουμε όλους για να δώσουμε λίγη χαρά στον μικρό Γιωργάκη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=