ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στον υφυπουργό ο Βολιώτης πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης

στον-υφυπουργό-ο-βολιώτης-πρωταθλητή-611220

Τον Βολιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης, άλλωστε είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να δει τον Ελληνα πρωταθλητή και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες.

«Ο Χρήστος Βολικάκης κατάφερε κάτι πολύ σπουδαίο, αν αναλογιστούμε τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να διαχειριστεί το προηγούμενο διάστημα. Εύχομαι να καταφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Είμαι πεπεισμένος ότι το γεγονός πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια, θα δώσει ώθηση στους Έλληνες ποδηλάτες να φτάσουν σε πολύ περισσότερες διακρίσεις», υποστήριξε ο Γιώργος Βασιλειάδης στις δηλώσεις του, ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Βολικάκης τόνισε: «Η ομοσπονδία της Ποδηλασίας κάνει μια νέα αρχή και πιστεύω πως στο μέλλον τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το άθλημα και τους αθλητές. Ευχαριστούμε τον κ. Βασιλειάδη για την πρόσκλησή του και τη στήριξή του. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας για να μπορούμε να σηκώνουμε την ελληνική σημαία ψηλά. Στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχουν έρθει μεγάλες επιτυχίες κι εμείς θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».

Τον αθλητή συνόδευαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Μιλτιάδης Κριμίζης, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Πριστούρης και ο ταμίας Παναγιώτης Βαξεβανίδης, με τους οποίους ο υφυπουργός συζήτησε για το προγραμματισμό που υπάρχει ώστε να πιστωθεί στην ομοσπονδία επιπλέον ποσό επιχορήγησης από αυτό που αρχικά ανακοινώθηκε, εφόσον συνεχιστεί όπως και το 2018 το σχέδιο ορθής εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου