ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Βολιώτικο χρώμα σε διεθνείς αγώνες ποδηλασίας

βολιώτικο-χρώμα-σε-διεθνείς-αγώνες-πο-759732

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου φιλοξένησε το Athens International Track Grand prix 2018, μια διοργάνωση που συγκέντρωσε αρκετούς Ελληνες αλλά και ξένους αθλητές.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν οι Βολιώτες Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης, ο Σωτήρης Μπρέτας και ο Στέφανος Κλόκας. Σημειώνεται πως η Ποδηλατική Ομοσπονδία αποφάσισε να μην κατεβάσει εθνική ομάδα στον αγώνα που διοργάνωσε και όλοι οι Ελληνες αθλητές έτρεξαν με τα σωματεία τους.

Τα αδέλφια Βολικάκη ήταν πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας των αγώνων. Ο Χρήστος κυριάρχησε στην κούρσα των πόντων με δεύτερο τον Βρετανό Φέλιξ και τρίτο το Στέφανο Κλόκα. Ο αδελφός του, Ζαφείρης νίκησε στο elimination με δεύτερο τον Κλόκα και τρίτο τον Κυριάκο Παπασταματάκη. Επίσης στο madison, πρώτη ήταν η Ρωσία, ακολούθησε η Ελλάδα και τρίτη η Ιρλανδία.

Επίσης χθες νικηφόρα συνέχισαν τα αδέλφια Βολικάκη, αφού πρώτος ήταν ο Χρήστος και δεύτερος ο Ζαφείρης στο omnium, με τον Χρήστο να κατακτά την πρωτιά και στο scratch.

Τέλος, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σωτήρης Μπρέτας τόσο στα 200 όσο και στο keirin. Επόμενος αγώνας για όλους είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας στις 7-9 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου