Πραγματοποιήθηκε ο 6ος ποδηλατικός γύρος της Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-05-17, 11:28:03
Πραγματοποιήθηκε ο 6ος ποδηλατικός γύρος της Σκιάθου

Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο 6ος ποδηλατικός γύρος Σκιάθου. Συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου (Επιτροπή Αθλητισμού & Νεολαίας) και τo Skiathos Mountain Bikes.

Η φετινή συμμετοχή μικρών και μεγάλων υπήρξε τεράστια αφού συμμετείχαν πάνω από 200 ποδηλάτες. Επιλέχτηκαν από του οργανωτές 2 διαδρομές, με την πρώτη να περιλαμβάνει, εκκίνηση από το Μπούρζι – το γύρο της λίμνης του Αγίου Γεωργίου – τερματισμός στο Μπούρτζι και στην οποία μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή ποδηλάτες ηλικίας έως 10 ετών. Η δεύτερη διαδρομή περιλάμβανε την εκκίνηση από το Μπούρτζι – το γύρο της λίμνης του Αγίου Γεωργίου – την περιοχή «Ξάνεμος» - το γύρο του αεροδρομίου – τερματισμός στο Μπούρτζι και στην οποία συμμετείχαν ποδηλάτες από 11 ετών και πάνω.

Στο τερματισμό μοιράστηκαν σε όλους τους ποδηλάτες μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα με τους συμμετέχοντες να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού απόλαυσαν τις διαδρομές και το τοπίο που προσφέρει η λίμνη του Αγίου Γεωργίου.

Οι οργανωτές ευχαριστούν θερμά το Λιμεναρχείο Σκιάθου και τον Πλωτάρχη κ. Νικόλαο Κατσάμπα όπως και το Αστυνομικό τμήμα Σκιάθου και τον Αστυνόμο Α΄κ. Αθανάσιο Βαϊόπουλο για την άψογη συνεργασία και την ομαλή διαξαγωγή του 6ου ποδηλατικού γύρου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=