ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τιμήθηκαν Βολιώτες ποδηλάτες από την Ομοσπονδία

τιμήθηκαν-βολιώτες-ποδηλάτες-από-την-681352

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της Ποδηλασίας, στην οποία βραβεύθηκαν οι αθλητές και τα Σωματεία που διακρίθηκαν το 2014.

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της Ποδηλασίας έδωσε το παρών στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας.

Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε τους κορυφαίους του αθλήματος για την περασμένη χρονιά και ανάμεσά τους ήταν ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης, οι νεαροί αθλητές Στέφανος Κλόκας και Κωνσταντίνος Μουστάκας του Ακρατου Βόλου, ενώ τιμήθηκε και η ομάδα του Ακρατου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια πίστας ομαδικού σπριντ Ανδρών με τους Σ. Μπρέτα, Ηλ. Κουρτέλη, Χριστόφ. Ρήγα) και η πρωταθλήτρια ομαδικού πουρσουίτ Εφήβων με τους Κ. Μουστάκα, Ελ. Νταή, Χρ. Ρήγα, Στέφ. Κλόκας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής στην ομιλία του, αφού εξήρε τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών προς τους οποίους ήταν αφιερωμένη η βραδιά, υπογράμμισε ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει το άθλημα την περασμένη χρονιά, εκπροσωπήθηκε επάξια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου