ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Divelog.gr Ο νέος ψηφιακός σας «ύφαλος»

divelog-gr-ο-νέος-ψηφιακός-σας-ύφαλος-864198

Οι φίλοι των καταδύσεων έχουν αποκτήσει πλέον ένα νέο «dive buddy» (καταδυτικός σύντροφος) και αυτός δεν είναι άλλος από το Divelog.gr.

Το Divelog.gr είναι ένας νέος ιστότοπος με πλούσια θεματολογία γύρω από τις καταδύσεις, τη διαδικασία και την τήρηση των κανόνων σωστής κατάδυσης, τις ενάλιες αρχαιότητες, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία στα ζητήματα του καταδυτικού τουρισμού, της κατάδυσης ως μέσου αναψυχής και γενικότερα ότι αφορά σε θαλάσσια δραστηριότητα.

Πιο αναλυτικά, μέσα από τον συγκεκριμένο ιστότοπο οι λάτρεις των καταδύσεων μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που οφείλει να γνωρίζει ένας δύτης πριν καταδυθεί. Επίσης, μπορεί να γνωρίσει ενδιαφέροντα καταδυτικά σημεία όλης της επικράτειας καθώς και του εξωτερικού.

Πέραν τούτων όμως, αυτό που κάνει το Divelog.gr να ξεχωρίζει είναι ότι οι δύτες παίρνουν τον λόγο! Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Μέσα από το Divelog.gr οι δύτες πέρα από την ενημέρωση και την απαραίτητη πληροφόρηση που μπορούν να αντλούν από το συγκεκριμένο ιστότοπο, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν και οι ίδιοι «αρθρογράφοι» στο Divelog.gr, καθώς μπορούν να προσθέτουν τις τοποθεσίες που καταδύονται και να μοιράζονται την γνώση και την εμπειρία με την υπόλοιπη καταδυτική κοινότητα!

Ήδη τους πρώτους μήνες ζωής του Divelog.gr έχουν προστεθεί περισσότερα από σαράντα (40) καταδυτικά σημεία και περισσότερα από εκατόν πενήτα (150) καταδυτικά κέντρα στον χάρτη του Divelog.gr. Η κάθε κατάδυση είναι κατηγοριοποιημένη σύμφωνα με το επίπεδο την δυσκολία πρόσβασης και άλλες παραμέτρους απαραίτητες για τον αυτοδύτη.

Ο νέος καταδυτικός ιστότοπος είναι στη διάθεση των χρηστών στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.divelog.gr/

Καλή περιήγηση και καλές αναδύσεις!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου