Αρκούδα χαλαρώνει σε... παιδική πισίνα

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-26, 21:08:42
Αρκούδα χαλαρώνει σε... παιδική πισίνα

Μια γυναίκα στη Βιρτζίνια έμεινε άφωνη με αυτό που είδε στην αυλή του σπιτιού της. Μια μεγάλη μαύρη αρκούδα αποφάσισε να κοιμηθεί σε μια παιδική πισίνα. Η Ρετζίνα Κέλερ φωτογραφίζει κατά καιρούς επισκέπτες από την άγρια φύση στην αυλή της τα τελευταία 12 χρόνια. Το σπίτι της είναι απομακρυσμένο και συνορεύει με τον Εθνικό Δρυμό George Washington στο Fort Valley της Βιρτζίνια, οπότε είναι συνηθισμένη σε μια ποικιλία... επισκεπτών, όπως ελάφια, αρκούδες, αλεπούδες και σκίουρους. Στις 19 Ιουλίου, πότιζε τα λουλούδια της όταν μια μεγάλη αρσενική αρκούδα περιπλανιόταν στην αυλή της. "Ήταν η μεγαλύτερη που είχα δει φέτος" δήλωσε στο CNN.

"Περπάτησε στην αυλή και πήγε προς την πισίνα, έβαλε το ένα πόδι μέσα στο νερό και μετά ξάπλωσε μέσα. Έδειχνε τόσο ανανεωμένος, δροσερός και ευτυχισμένος" πρόσθεσε.

Η γυναίκα μπήκε προς το εσωτερικό του σπιτιού της και παρατηρούσε την αρκούδα, η οποία έμεινε στην πισίνα, χαλάρωσε και στη συνέχει πήρε έναν υπνάκο για μια ώρα, πριν τραπεί σε φυγή όταν έφτασαν τα εγγόνια της με τα σκυλιά τους στην πόρτα του σπιτιού.  

 
 
 
 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=