AROUND THE WEB

Η φωτογραφία ενός καραφλού αετού που έγινε viral

η-φωτογραφία-ενός-καραφλού-αετού-που-έ-493871

Η φωτογραφία ενός φαλακρού αετού έγινε viral και ο φωτογράφος Στιβ Μπιρό δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό που έχει κάνει.

Ο Καναδός φωτογράφος είδε το έργο του να γίνεται viral και δηλώνει «κατενθουσιασμένος» με τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο. Ο φωτογράφος πόσταρε την εικόνα του καραφλού αετού στο Facebook και στη συνέχεια αυτή ανέβηκε στο Reddit με αποτέλεσμα να κοινοποιηθεί από πολλούς χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τη φωτογραφία. «Αυτή η φωτογραφία μου άρεσε λίγο περισσότερο από όλες τις άλλες που είχα τραβήξει. Ήταν κάπως πιο ιδιαίτερη. Αλλά ακόμα μου φαίνεται απίστευτο το πόσο άρεσε στον κόσμο».
Η φωτογραφία που έγινε viral

Σε αυτή αποτυπώνεται ο Μπρους, ένας φαλακρός αετός, στο καναδικό καταφύγιο άγριων ζώων Raptor. Ο αετός πετά πάνω από το νερό, ενώ αντικατοπτρίζεται σε αυτό. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. «Ο αετός πετούσε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μου, εκεί που καθόμουν. Ηταν μια καταπληκτική εμπειρία», έγραψε στο Facebook.

Φωτογραφίες και βίντεο με ζώα γίνονται καθημερινά viral για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Πρόσφατα, ένα βίντεο με πρωταγωνιστές γορίλες έκανε τον γύρο των social media. Σε αυτό φαινόταν η ξεκαρδιστική τους προσπάθεια να αποφύγουν τη βροχή, ενώ η έκφρασή τους έδειχνε ότι δεν τους άρεσε καθόλου το νερό.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου