ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κροκόδειλος περιπλανιέται σε λίμνη έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι

κροκόδειλος-περιπλανιέται-σε-λίμνη-έ-535496

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου φαίνεται ένας κροκόδειλος να περιπλανιέται σε μία λίμνη στην Ινδονησία έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι.

Το πόδι του έχει στα σαγόνια του το ερπετό πιστεύεται πως ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ουτι, ο οποίος είχε βουτήξει στο ποτάμι για να φτιάξει έναν σωλήνα, όταν ο κροκόδειλος του επιτέθηκε στο Σουλαουέσι της Ινδονησίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αδελφή του θύματος, που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, προσπάθησε να βοηθήσει τον Ντάρλιν τραβώντας τον από τον αναπνευστήρα της μάσκας του, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο κροκόδειλος άρπαξε τον άτυχο άνδρα και τον παρέσυρε στον βυθό του ποταμιού.

Δυστυχώς οι αρχές βρήκαν την επόμενη μέρα τον κροκόδειλο μαζί με το άψυχο σώμα του 30χρονου, το οποίο είχε ακόμη στα σαγόνια του ο καρχαρίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κροκόδειλος κάνει βόλτες στο ποτάμι, κρατώντας από τα σαγόνια το πόδι του νεκρού άνδρα, εικόνα που σόκαρε την ομάδα διάσωσης.

Οι διασώστες αφού επιβιβάστηκαν σε βάρκες, κατάφεραν και έβγαλαν στην στεριά το σώμα του Ντάρλιν Ούτι και το επέστρεψαν στην οικογένειά του ώστε να ταφεί.

Το μέλος της ομάδας διάσωσης ανέφερε στα τοπικά μέσα «Υπάρχει μια τεράστια δαγκωνιά στο δακτύλιο του άνδρα που πιθανότατα του προκάλεσε αιμορραγία, ωστόσο το σώμα του ήταν ακόμα άθικτο μέσα στο στόμα του κροκόδειλου».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου