ΠΕΝΘΙΜΑ

Ευχαριστήριο -ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΜΗ) ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΜΑΡΑ (το γένος Τουρτούρη)

ευχαριστήριο-ασημινα-μιμη-σταμοπουλ-554372

Με την κατ’ άνθρωπον συντριβή, έχοντας βέβαιη την ελπίδα της Αναστάσεως και της Εις Ουρανούς Αναλήψεως, αφού κοιμήθηκε την ομώνυμη ημέρα, αποχαιρετήσαμε την πολυαγαπημένη μας μαμά

ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΜΗ) ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΜΑΡΑ

(το γένος Τουρτούρη)

Αν και τα λόγια δύσκολα βγαίνουν, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και δημόσια, προς τον πατέρα μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, τους σεβαστούς ιερείς που μας στήριξαν ΚΑΙ σε αυτή τη στιγμή της ζωής μας και μας έκαναν να νιώσουμε μια δεμένη οικογένεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πνευματικό της π. Βασίλειο Ακριβόπουλο και σε όλους τους ιερείς του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, στους ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου, στον π. Κωνσταντίνο Πλακιά, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Κορόπης (Μπούφα) και σε όλους τους χωριανούς της Κορόπης που μας συμπαραστάθηκαν, στις Μοναχικές Αδελφότητες των Ιερών Μονών Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου και Παναγίας Λαμπηδόνας Λαμπινούς Πηλίου, τον ηγούμενο της Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων Αγράφων Αρχιμ. π. Θεόκλητο Δήμου και τον Αρχιμ π. Ελισσαίο Γούλα, οι οποίοι, μαζί με αμέτρητους ιερείς, μοναχούς, μοναχές και λαϊκούς αδελφούς, εύχονταν και προσεύχονταν νυχθημερόν για τη μαμά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς και φίλους, που μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο σε αυτή τη δοκιμασία, τους εγγύς και τους μακράν.

Οι ευχές και τα μηνύματα, που έφτασαν από όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμα κι από την Αίγυπτο, Ιταλία, Βρυξέλλες, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Κίνα, μαρτυρούν πολλά για εμάς, κρατώντας τα ως πολύτιμη παρακαταθήκη.

Προσευχόμαστε ο Αναληφθείς Κύριος να την κατατάξει στα δεξιά Του.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου