ΠΕΝΘΙΜΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας Κωνσταντίνου Λιάτσικου

με-αφορμή-τη-συμπλήρωση-40-ημερών-από-το-712694

Στις 30 Δεκέμβρη 2020, 46 ετών, ο Κωνσταντίνος Λιάτσικος έχασε τη ζωή του αιφνίδια, λόγω ανακοπής, στο σπίτι του στο Βερολίνο, όπου διέμενε το τελευταίο εξάμηνο. Ο Κωνσταντίνος, μετά από μια 20χρονη επαγγελματική πορεία στον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, τόσο στην Αθήνα, όσο και στον Καναδά, βρέθηκε στο Βερολίνο για να συνεχίσει αυτό που τόσο πολύ αγαπούσε και στο οποίο είχε επενδύσει χρόνια σπουδών και προσωπικής εργασίας. Ηταν κάτοχος διπλώματος Φυσιοπαθητικής από το Clayton college of Natural Health των ΗΠΑ.

Γεννήθηκε το 1974. Μεγάλωσε στη Ζαγορά, όπου και αποφοίτησε από το Πολυμέρειο Λύκειο Ζαγοράς. Στη συνέχεια φοίτησε στο επαγγελματικό εργαστήριο δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

Ομως, η αγάπη του για τις εναλλακτικές θεραπείες και το πάθος του για την υγεία και την ομορφιά τον κέρδισαν.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή και τους ανθρώπους. Εξαιρετικός φίλος, υπέροχος σύντροφος, πολύ ευγενικός και πάντα καλοπροαίρετος και χαμογελαστός. Ηταν πηγή έμπνευσης για όλους μας και πολύ υποστηρικτικός στις δύσκολες στιγμές μας. Η θετική του στάση απέναντι στη ζωή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του. Ο ίδιος αγαπούσε πολύ τα ταξίδια και ταξίδεψε σε πολλές χώρες του κόσμου.

Του άρεσαν πολύ οι συναυλίες και αγαπούσε ιδιαίτερα τη μουσική και τον κινηματογράφο. Λίγες μέρες πριν τον θάνατο του μας έλεγε πόσο πολύ τον συγκίνησε η τελευταία ταινία με τη Σοφία Λόρεν με τον «ειρωνικό» για εμάς τίτλο: A Life Ahead. «Μια ζωή μπροστά για μας». Για εκείνον, όμως;

Στη δική μας ζωή μπροστά, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της θα είναι πάντα οι στιγμές που ζήσαμε μαζί σου πλαισιωμένες από το αξέχαστο γέλιο σου!

Καλό σου ταξίδι, Κωστή μας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου