ΠΕΝΘΙΜΑ

Νεκρολογία

νεκρολογία-784310

«Εφυγε» τη Δευτέρα 4/01/2021 ο Ηλίας Τεγόπουλος, ένας από τους παλαιότερους επαγγελματίες της πόλης του Βόλου, που διατηρούσε από το 1958 έως το 1995 το γαλακτοζαχαροπλαστείο «Κυψέλη» στην οδό 2ας Νοεμβρίου με Θουκυδίδου, γνωστό για τα παραδοσιακά πρόβεια γιαούρτια, τις κρέμες, τα ρυζόγαλα, τους κουραμπιέδες και τόσα άλλα είδη.

Με καταγωγή από ένα μικρό, ορεινό χωριό, το Αμπελοχώρι του νομού Τρικάλων, βρέθηκε σε ηλικία 12 ετών στον Βόλο, αναζητώντας καλύτερη τύχη. Εργάστηκε πολύ σκληρά όλα τα χρόνια με συνέπεια, αξιοπρέπεια και ήθος, αρχικά ως υπάλληλος σε μαγειρεία, γαλακτοπωλεία, λάντζες, εστιατόρια σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Σε ηλικία μόλις 24 ετών άνοιξε πλέον τη δική του επιχείρηση.

Παλεύοντας νυχθημερόν με την αγαπημένη του σύζυγο, το κατάστημα ξεχώρισε γρήγορα για την καλή ποιότητα και τα αγνά υλικά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου, που το προτιμούσαν και έρχονταν ακόμη και από μακριά για τα προϊόντα του.

Ευτύχησε να κάνει οικογένεια, να χαρεί παιδιά, εγγόνια και δισέγγονο και να «φύγει» ήρεμος στο σπίτι έχοντας κοντά του τους οικείους του.

Η κηδεία του τελέστηκε την Τρίτη 5/1/21 σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των συνθηκών, που επικρατούν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου