ΠΕΝΘΙΜΑ

Αφιέρωμα στον άντρα μου, Βασίλη Καραμπερόπουλο

αφιέρωμα-στον-άντρα-μου-βασίλη-καραμπ-728872

Πέρασε ένας χρόνος, που έφυγες από κοντά μας. Ενας χρόνος πικρός και δύσκολος για τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Μας λείπεις πολύ. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη, η οικογένειά σου.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο, που σε εκτίμησε ως άνθρωπο και με μεγάλη απλοχεριά σε ανέβασαν τόσο ψηλά, ως δήμαρχο για τρεις τετραετίες, πλούσιες σε έργα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ως δημοσιογράφος πρόβαλες το Βελεστίνο καταγράφοντας τα γεγονότα και τα νέα, μικρά και μεγάλα, για εξήντα ολόκληρα χρόνια. Ακούραστος και αγέρωχος εργάτης, κυνηγώντας την είδηση. Ως συγγραφέας έγραψες 10 βιβλία (7 και 3 ανέκδοτα) για την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, την κουλτούρα των κατοίκων, Περιβολιωτών, Σαρακατσανέων, προσφύγων και ντόπιων, καθώς και τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.

Αντρα μου, σε ευχαριστώ για τα χρόνια, που ζήσαμε μαζί. Ηταν τόσο όμορφα και τόσο γεμάτα, για εμένα αξέχαστα. Να σου αφιερώσω το τραγούδι, που κάποτε το είχες αφιερώσει εσύ σε εμένα «Και χίλια περιστέρια». Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι.

Η γυναίκα σου Βαγγελή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου