ΠΕΝΘΙΜΑ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-189178

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για την εκδημία του αγαπημένου μας πατέρα Νικολάου Βαλασσά. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, που προέστη της νεκρώσιμης ακολουθίας και ενστάλαξε λόγους παρηγοριάς, οικοδομής και ενίσχυσης στις ψυχές μας, καθώς και τους π. Σεραφείμ Κοντακτσή, π. Ιωάννη Σταθόπουλο, π. Χαρίλαο Παπαγεωργίου, π. Απόστολο Ντόκο, π. Νικήτα Πράσινο, π. Απόστολο Τσάντο και π. Ιωάννη Καμακά, που έλαβαν μέρος και συμπροσευχήθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε αυτή τη στιγμή από τα βάθη της καρδιάς μας τους εξαίρετους θεράποντες ιατρούς που μας συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της ασθένειας του πατέρα μας, τόσο ως επιστήμονες, αλλά κυρίως ως άνθρωποι, κάνοντας κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κ. Σπυρίδωνα Ψαριανό, νεφρολόγο, τον κ. Κωνσταντίνο Πετρούλια, ειδικό καρδιολόγο, τον κ. Κωνσταντίνο Χρήστου, πνευμονολόγο, τον κ. Κωνσταντίνο Πολύζο, ειδικό παθολόγο, την κ. Σαπφώ Μαλαμούλη, μικροβιολόγο, και την κ. Γεωργία Ανδριοπούλου, νευρολόγο.

Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες οφείλουμε και στους φροντιστές του μπαμπά μας, την κ. Όλη Κούρτη, που τον περιποιήθηκε σα δικό της πατέρα με ξεχωριστή αγάπη και αυταπάρνηση ώς την τελευταία στιγμή, και τους νοσηλευτές κ. Χρύσα Τάλο, κ. Όλγα Τζιμούλια, κ. Μάκη Ασβεστά, κ. Λαμπρινή Ζάχου, τον φυσικοθεραπευτή κ. Βασίλη Μητσιοκάπα και τη φαρμακοποιό κ. Ελἐνη Κουλεντιανού, που ήταν πάντα κοντά μας, φρόντιζαν και ενίσχυαν εκείνον και μας και που πραγματικά έγιναν για μας οι άνθρωποι της οικογένειάς μας.

Ο Θεός να ανταποδίδει την προσφορά τους και να τους χαρίζει κάθε καλό.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Δημητρίου Βέντζιου και Αγλαΐας Βαλασσά

Οικογένεια π. Δημητρίου Κατούνη και πρεσ. Ασπασίας Βαλασσά

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου