ΠΕΝΘΙΜΑ

Ψήφισμα

ψήφισμα-554212

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εφημερίδες – μέλη του ΣΗΠΕ με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του άξιου και καλού συναδέλφου, εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ Βέροιας

ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΟΥΘΑ

Ο Πέτρος Μπούθας υπήρξε επιτυχημένος και αγαπητός εκδότης της πολύ σημαντικής, λαοφιλούς εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ Βέροιας με έτος ίδρυσης το 1984, ενώ ήταν και συνιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ 102,8.

Στα 35 χρόνια λειτουργίας της εφημερίδας, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Μπούθα, η ΗΜΕΡΗΣΙΑ Βέροιας έλαβε πλήθος τιμητικών διακρίσεων από συλλόγους, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Ηταν από τα πρώτα μέλη του ΣΗΠΕ μετρώντας 20 χρόνια συνδικαλιστικού αγώνα για την αναβάθμιση του περιφερειακού Τύπου και της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας.

Ο ίδιος ως άνθρωπος υπήρξε ακέραιος, έντιμος, ευεργέτης του τοπικού πολιτισμού και με δημοσιογραφικό ήθος υποδειγματικό. Για τον θάνατο του προσφιλoύς σε όλους Πέτρου Μπούθα, ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σημερινό εκδότη της εφημερίδας και υιό του εκλιπόντος, κ. Κώστα Μπούθα και στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα σε όλες τις εφημερίδες μέλη του ΣΗΠΕ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος Η Αντιπρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας Η Ταμίας Ο Κοσμήτωρ

Β. Αθανασίου Ε. Διαφωνίδου Γ. Κατσαΐτης Κ. Σαμαρά Π. Περάκης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου